Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai baklažanų
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 60 gramų sviesto
  • 1 vienetas bandelių ("prancūziškos")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bkalažanus perpjaukite išilgai, išpjaukite minkštimą. Baklažano vidų pasūdykite, pabarstykite pipirais, ištepkite sviestu. Supjaustykite smulkiai svogūnus ir pakepinkite keptuvėje. Pakepintą svogūną sumaišykite su susmulkintu baklažano minkštimu, susmulkintais pomidorais česnakais ir piene mirkyta bandele. Gautą masę paskaninkite petražolėmis ir pipirais. Paruoštas įdaras sudedamas į baklažanus, apibarstoma sūriu. Kepkite orkaitėje apie 30 min.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai baklažanų
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 60 gramų sviesto
  • 1 vienetas bandelių ("prancūziškos")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bkalažanus perpjaukite išilgai, išpjaukite minkštimą. Baklažano vidų pasūdykite, pabarstykite pipirais, ištepkite sviestu. Supjaustykite smulkiai svogūnus ir pakepinkite keptuvėje. Pakepintą svogūną sumaišykite su susmulkintu baklažano minkštimu, susmulkintais pomidorais česnakais ir piene mirkyta bandele. Gautą masę paskaninkite petražolėmis ir pipirais. Paruoštas įdaras sudedamas į baklažanus, apibarstoma sūriu. Kepkite orkaitėje apie 30 min.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų