Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas juodos duonos (riekė)
- 1 stiklinė raudonojo vyno
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 stiklinė sultinio
- šiek tiek žalumynų
- 60 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išlydykite sviestą, sudėkite į jį susmulkintus grybus, pomidorus bei žalumynus.
Į gautą masę suberkite susmulkintą juodos duonos riekę, supilkite vyną bei sultinį ir viską išmaišykite.
Maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol grybai suminkštės.
Šią masę pertrinkite per sietelį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Patiekite šilta prie mėsos patiekalų.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas juodos duonos (riekė)
- 1 stiklinė raudonojo vyno
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 stiklinė sultinio
- šiek tiek žalumynų
- 60 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išlydykite sviestą, sudėkite į jį susmulkintus grybus, pomidorus bei žalumynus.
Į gautą masę suberkite susmulkintą juodos duonos riekę, supilkite vyną bei sultinį ir viską išmaišykite.
Maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol grybai suminkštės.
Šią masę pertrinkite per sietelį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Patiekite šilta prie mėsos patiekalų.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą