• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų cukraus
  • 5 gramai imbierų (maltas)
  • 1 vienetas paprikų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 50 mililitrų raudonojo vyno
  • 25 mililitrai sojos padažo
  • 1 kilogramas vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Griežinėliais supjaustykite svogūnus ir šiaudeliais papriką. Vištos kulšeles sumaišykite su svogūnais ir paprika.
    Sojos padaže ištirpinkite cukrų, įmaišykite imbierą. Šiuo padažu ir vynu apipilkite vištieną.
    Marinuokite apie 4 valandas.
    Kepkite grilyje, kol visos vištienos puselės apskrus.

Autorius: Sidona

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų cukraus
  • 5 gramai imbierų (maltas)
  • 1 vienetas paprikų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 50 mililitrų raudonojo vyno
  • 25 mililitrai sojos padažo
  • 1 kilogramas vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Griežinėliais supjaustykite svogūnus ir šiaudeliais papriką. Vištos kulšeles sumaišykite su svogūnais ir paprika.
    Sojos padaže ištirpinkite cukrų, įmaišykite imbierą. Šiuo padažu ir vynu apipilkite vištieną.
    Marinuokite apie 4 valandas.
    Kepkite grilyje, kol visos vištienos puselės apskrus.

Autorius: Sidona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų