REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 gramų cukraus
- 5 gramai imbierų (maltas)
- 1 vienetas paprikų
- 2 vienetai svogūnų
- 50 mililitrų raudonojo vyno
- 25 mililitrai sojos padažo
- 1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Griežinėliais supjaustykite svogūnus ir šiaudeliais papriką. Vištos kulšeles sumaišykite su svogūnais ir paprika.
Sojos padaže ištirpinkite cukrų, įmaišykite imbierą. Šiuo padažu ir vynu apipilkite vištieną.
Marinuokite apie 4 valandas.
Kepkite grilyje, kol visos vištienos puselės apskrus.
INGREDIENTAI:
- 10 gramų cukraus
- 5 gramai imbierų (maltas)
- 1 vienetas paprikų
- 2 vienetai svogūnų
- 50 mililitrų raudonojo vyno
- 25 mililitrai sojos padažo
- 1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Griežinėliais supjaustykite svogūnus ir šiaudeliais papriką. Vištos kulšeles sumaišykite su svogūnais ir paprika.
Sojos padaže ištirpinkite cukrų, įmaišykite imbierą. Šiuo padažu ir vynu apipilkite vištieną.
Marinuokite apie 4 valandas.
Kepkite grilyje, kol visos vištienos puselės apskrus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą