INGREDIENTAI:
  -   1 sauja   krapų (marinatui) 
  -   1 kilogramas   vištienos blauzdelių 
  -   šiek tiek   druskos (marinatui) 
  -   500 gramų   grietinės (15-20 proc. riebumo, marinatui) 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   čili pipirų (milteliai, marinatui) 
  -   1.5 arbatinio šaukštelio   džiovintų bazilikų (marinatui) 
  -   1.5 arbatinio šaukštelio   petražolių (marinatui) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, SANTA MARIA Petražoles ir bazilikus. 
 Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų. 
 Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.   
    Autorius: Toma 
     REKLAMA