INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   česnakų 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   3 valgomieji šaukštai   medaus 
  -   2 vienetai   svogūnų 
  -   2.5 kilogramo   kiaulienos šonkaulių 
  -   1.5 stiklinės   pomidorų sulčių 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   5 valgomieji šaukštai   aliejaus 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Medų sumaišome su citrinos sultimis, pomidorų sultimis, aliejumi, išspaustu česnaku, smulkiai sukapotais svogūnais ir prieskoniais. 
 Šonkauliukus apipilame marinatu. Uždengiame sandariai ir laikome šaltai parą. 
 Po to kepame grilyje.   
    Autorius: Indrė A. 
           INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   česnakų 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   3 valgomieji šaukštai   medaus 
  -   2 vienetai   svogūnų 
  -   2.5 kilogramo   kiaulienos šonkaulių 
  -   1.5 stiklinės   pomidorų sulčių 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   5 valgomieji šaukštai   aliejaus 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Medų sumaišome su citrinos sultimis, pomidorų sultimis, aliejumi, išspaustu česnaku, smulkiai sukapotais svogūnais ir prieskoniais. 
 Šonkauliukus apipilame marinatu. Uždengiame sandariai ir laikome šaltai parą. 
 Po to kepame grilyje.   
    Autorius: Indrė A. 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI