Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 10 vienetų juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 2 kilogramai eršketų (filė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 150 mililitrų sulčių (greipfrutų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Eršketo filė nuplauti, supjaustyti smulkiais gabalėliais ir sudėti į gilų dubenį.
Juoduosius pipirus sumalti ir sudėti į atskirą dubenėlį.
Tada į tą patį dubenėlį su pipirais sudėti imbierą, smulkintus mėtos lapelius, medų, supilti greipfrutų sultis, aliejų ir viską gerai išmaišyti.
Gautu mišiniu užpilti žuvį, įberti druskos, išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis.
Išsimarinavusius žuvies gabaliukus sumauti ant iešmelių ir vartant kepti virš įkaitusių žarijų.
Kepant galima žuvį pašlakstyti likusiu marinatu.
Patiekti karštą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 10 vienetų juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 2 kilogramai eršketų (filė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 150 mililitrų sulčių (greipfrutų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Eršketo filė nuplauti, supjaustyti smulkiais gabalėliais ir sudėti į gilų dubenį.
Juoduosius pipirus sumalti ir sudėti į atskirą dubenėlį.
Tada į tą patį dubenėlį su pipirais sudėti imbierą, smulkintus mėtos lapelius, medų, supilti greipfrutų sultis, aliejų ir viską gerai išmaišyti.
Gautu mišiniu užpilti žuvį, įberti druskos, išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis.
Išsimarinavusius žuvies gabaliukus sumauti ant iešmelių ir vartant kepti virš įkaitusių žarijų.
Kepant galima žuvį pašlakstyti likusiu marinatu.
Patiekti karštą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą