REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • 10 vienetų juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 kilogramai eršketų (filė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 5 vienetai mėtų (lapeliai)
  • 150 mililitrų sulčių (greipfrutų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Eršketo filė nuplauti, supjaustyti smulkiais gabalėliais ir sudėti į gilų dubenį.
    Juoduosius pipirus sumalti ir sudėti į atskirą dubenėlį.
    Tada į tą patį dubenėlį su pipirais sudėti imbierą, smulkintus mėtos lapelius, medų, supilti greipfrutų sultis, aliejų ir viską gerai išmaišyti.
    Gautu mišiniu užpilti žuvį, įberti druskos, išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis.
    Išsimarinavusius žuvies gabaliukus sumauti ant iešmelių ir vartant kepti virš įkaitusių žarijų.
    Kepant galima žuvį pašlakstyti likusiu marinatu.
    Patiekti karštą su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • 10 vienetų juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 kilogramai eršketų (filė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 5 vienetai mėtų (lapeliai)
  • 150 mililitrų sulčių (greipfrutų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Eršketo filė nuplauti, supjaustyti smulkiais gabalėliais ir sudėti į gilų dubenį.
    Juoduosius pipirus sumalti ir sudėti į atskirą dubenėlį.
    Tada į tą patį dubenėlį su pipirais sudėti imbierą, smulkintus mėtos lapelius, medų, supilti greipfrutų sultis, aliejų ir viską gerai išmaišyti.
    Gautu mišiniu užpilti žuvį, įberti druskos, išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis.
    Išsimarinavusius žuvies gabaliukus sumauti ant iešmelių ir vartant kepti virš įkaitusių žarijų.
    Kepant galima žuvį pašlakstyti likusiu marinatu.
    Patiekti karštą su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų