• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tarkuotas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 50 mililitrų cukraus ("Demerara")
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 50 mililitrų graikinių riešutų
  • 4 vienetai rabarbarų (smulkiai pjaustyti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės (ekstraktas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė kvietinių miltų (rupūs)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 1 stiklinė grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viršui:
    1/4 puodelio demerara cukraus;
    1/2 a.š cinamono;
    30g sviesto;
    1/4 puodelio smulkintų graikiškų riešutų.

    Rabarbarus sumaišyti su dviem šaukštais miltų. Rudąjį cukrų išsukti su sviestu iki purios vienalytės masės. Po vieną įmušti kiaušinius, sudėti grietinę, tarkuotą apelsino žievelę, vaninės ekstraktą ir viską gerai išmaišyti. Atskirame inde sumaišyti miltus, sodą, cinamoną, druską. Palaipsniui įmaišyti į kiaušinių ir sviesto plakinį. Supilti į sviestu pateptą formą, apibarstyti curkaus ir riešutų trupiniais ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 minučių.
    Pyrago viršui cukrus, cinamonas ir sviestas patrinami tarp pirštų, kol gausis trupiniai. Įmaišyti graikiškus riešutus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tarkuotas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 50 mililitrų cukraus ("Demerara")
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 50 mililitrų graikinių riešutų
  • 4 vienetai rabarbarų (smulkiai pjaustyti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės (ekstraktas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė kvietinių miltų (rupūs)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 1 stiklinė grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viršui:
    1/4 puodelio demerara cukraus;
    1/2 a.š cinamono;
    30g sviesto;
    1/4 puodelio smulkintų graikiškų riešutų.

    Rabarbarus sumaišyti su dviem šaukštais miltų. Rudąjį cukrų išsukti su sviestu iki purios vienalytės masės. Po vieną įmušti kiaušinius, sudėti grietinę, tarkuotą apelsino žievelę, vaninės ekstraktą ir viską gerai išmaišyti. Atskirame inde sumaišyti miltus, sodą, cinamoną, druską. Palaipsniui įmaišyti į kiaušinių ir sviesto plakinį. Supilti į sviestu pateptą formą, apibarstyti curkaus ir riešutų trupiniais ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 minučių.
    Pyrago viršui cukrus, cinamonas ir sviestas patrinami tarp pirštų, kol gausis trupiniai. Įmaišyti graikiškus riešutus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų