Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 100 gramų kavos
- 300 gramų migdolų
- 5 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 220 gramų juodojo šokolado
- 190 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite migdolus.
Šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Trynius atskirkite nuo baltymų.
Suplakite baltymus iki standžių putų.
Sviestą išsukite su cukrumi, įmaišykite kiaušinių trynius, supilkite šokoladą,
kavos miltelius, migdolus, berkite miltus ir gerai išmaišykite.
Į šią masę įmaišykite ir baltymus.
Kepimo formą patepkite sviestu, sukrėskite tešlą ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val.
Kai iškeps, pyragą pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 100 gramų kavos
- 300 gramų migdolų
- 5 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 220 gramų juodojo šokolado
- 190 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite migdolus.
Šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Trynius atskirkite nuo baltymų.
Suplakite baltymus iki standžių putų.
Sviestą išsukite su cukrumi, įmaišykite kiaušinių trynius, supilkite šokoladą,
kavos miltelius, migdolus, berkite miltus ir gerai išmaišykite.
Į šią masę įmaišykite ir baltymus.
Kepimo formą patepkite sviestu, sukrėskite tešlą ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val.
Kai iškeps, pyragą pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą