INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 9 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 sauja svogūnų laiškų (pjaustyti)
- 3 vienetai virtų dešrelių (pjaustytos)
- šiek tiek sūris (fermentinis)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į indą dėti miltus, grietinę, mušti kiaušinius ir viską gerai išmaišyti. Masė turėtų būti grietinės tirštumo.
Įkaitinti keptuvę su riebalais ir pilti padarytą tešlą. Ant viršaus tolygiu sluoksniu dėti dešreles, svogūnlaiškius (dar galima dėti pomidorų ar marinuotų agurkų). Kiek pakepti.
Dėti majonezo ir tolygiai berti sūrį (negailėti). Uždegti dangtį ir ant mažos liepsnos pakepti vos kelias minutes.
Skanaus
Autorius: Miglė
REKLAMA