INGREDIENTAI:
  -   1 stiklinė   graikinių riešutų (smulkinti) 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   1 valgomasis šaukštas   margarino 
  -   5 vienetai   pomidorų pastos 
  -   1 stiklinė   raudonojo vyno (sausas) 
  -   1 kilogramas   krevečių be kevalo (karališkos, virtos) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   žalumynų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Ant margarinu išteptos kepimo skardos sudėti krevetes, aplinkui sudėti pomidorų puseles.
 Viską apibarstyti prieskoniais, riešutais, užpilti vynu.
 Kepti apie 15 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol krevetės parus.
 Iškeptas krevetes papuošti žalumynais.
 Patiekti šiltas.
 Skanaus!   
    Autorius: Violeta 
           INGREDIENTAI:
  -   1 stiklinė   graikinių riešutų (smulkinti) 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   1 valgomasis šaukštas   margarino 
  -   5 vienetai   pomidorų pastos 
  -   1 stiklinė   raudonojo vyno (sausas) 
  -   1 kilogramas   krevečių be kevalo (karališkos, virtos) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   žalumynų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Ant margarinu išteptos kepimo skardos sudėti krevetes, aplinkui sudėti pomidorų puseles.
 Viską apibarstyti prieskoniais, riešutais, užpilti vynu.
 Kepti apie 15 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol krevetės parus.
 Iškeptas krevetes papuošti žalumynais.
 Patiekti šiltas.
 Skanaus!   
    Autorius: Violeta 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI