INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė graikinių riešutų (smulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas margarino
- 5 vienetai pomidorų pastos
- 1 stiklinė raudonojo vyno (sausas)
- 1 kilogramas krevečių be kevalo (karališkos, virtos)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ant margarinu išteptos kepimo skardos sudėti krevetes, aplinkui sudėti pomidorų puseles.
Viską apibarstyti prieskoniais, riešutais, užpilti vynu.
Kepti apie 15 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol krevetės parus.
Iškeptas krevetes papuošti žalumynais.
Patiekti šiltas.
Skanaus!
Autorius: Violeta
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė graikinių riešutų (smulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas margarino
- 5 vienetai pomidorų pastos
- 1 stiklinė raudonojo vyno (sausas)
- 1 kilogramas krevečių be kevalo (karališkos, virtos)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ant margarinu išteptos kepimo skardos sudėti krevetes, aplinkui sudėti pomidorų puseles.
Viską apibarstyti prieskoniais, riešutais, užpilti vynu.
Kepti apie 15 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol krevetės parus.
Iškeptas krevetes papuošti žalumynais.
Patiekti šiltas.
Skanaus!
Autorius: Violeta
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI