REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus (rudasis)
  • 3 česnakų
  • 1/4 stiklinės baltojo vyno
  • 500 gramų krevečių be kevalo
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek žalumynų
  • 1 valgomasis šaukštas padažo (čili, saldus)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite grūstą česnaką, krevetes ir pakepinkite apie 2 min.
    Tuomet supilkite vyną, sudėkite čili padažą, cukrų, išmaišykite ir pakepinkite kol vynas išgaruos.
    Patiekite apibarstytas žalumynais.
    Skanaus!

Autorius: Povilas

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus (rudasis)
  • 3 česnakų
  • 1/4 stiklinės baltojo vyno
  • 500 gramų krevečių be kevalo
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek žalumynų
  • 1 valgomasis šaukštas padažo (čili, saldus)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite grūstą česnaką, krevetes ir pakepinkite apie 2 min.
    Tuomet supilkite vyną, sudėkite čili padažą, cukrų, išmaišykite ir pakepinkite kol vynas išgaruos.
    Patiekite apibarstytas žalumynais.
    Skanaus!

Autorius: Povilas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų