REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 150 gramų sūris
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 žiupsnelis prieskonių (Vegeta)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 150 gramų sūris
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 žiupsnelis prieskonių (Vegeta)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Fermentinį sūrį sutarkuojame, įmušame kiaušinius, dedame majonezą.
    Viską išmaišome.
    Tešlą pilame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
    Kepame apie 15 minučių.
    Ataušiname.
  2. Į kiaulienos faršą įmušame kiaušinį, sudedame pjaustytus svogūnus, įberiame prieskonių.
    Išmaišome.
    Masę dedame ant iškepto pado, suvyniojame.
  3. Kepame dar apie 40 minučių.
    Supjaustome 4 cm storio riekelėm.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų