Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aguonų
- 1 stiklinė medaus
- 4 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((virimui))
- 30 gramų sviesto
- 6 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome kiaušinius, 5 šaukštus grietinės, druską bei miltus.
Gautą tešlą iškočioti ir supjaustyti kuo mažesniais lakštais.
Užvirinti aliejų ir dėti lakštus virti tol, kol pageltonuos.
Sirupui sudėti į puodą medų, vandenį, sviestą bei 1 šaukštą grietinės ir užvirinti.
Tada, kai jau padarėme sirupą ir lakštus, dedame ant didelės lėkštės vieną sluoksnį lakštų, užpilame sluoksnį sirupo, uždedame aguonų ir taip kiekvieną sluoksnį.
Pagaminus paliekame bent kelioms val. pastovėti ir patiekiame.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aguonų
- 1 stiklinė medaus
- 4 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((virimui))
- 30 gramų sviesto
- 6 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome kiaušinius, 5 šaukštus grietinės, druską bei miltus.
Gautą tešlą iškočioti ir supjaustyti kuo mažesniais lakštais.
Užvirinti aliejų ir dėti lakštus virti tol, kol pageltonuos.
Sirupui sudėti į puodą medų, vandenį, sviestą bei 1 šaukštą grietinės ir užvirinti.
Tada, kai jau padarėme sirupą ir lakštus, dedame ant didelės lėkštės vieną sluoksnį lakštų, užpilame sluoksnį sirupo, uždedame aguonų ir taip kiekvieną sluoksnį.
Pagaminus paliekame bent kelioms val. pastovėti ir patiekiame.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą