REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų
  • 1 stiklinė medaus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((virimui))
  • 30 gramų sviesto
  • 6 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome kiaušinius, 5 šaukštus grietinės, druską bei miltus.
    Gautą tešlą iškočioti ir supjaustyti kuo mažesniais lakštais.
    Užvirinti aliejų ir dėti lakštus virti tol, kol pageltonuos.
    Sirupui sudėti į puodą medų, vandenį, sviestą bei 1 šaukštą grietinės ir užvirinti.
    Tada, kai jau padarėme sirupą ir lakštus, dedame ant didelės lėkštės vieną sluoksnį lakštų, užpilame sluoksnį sirupo, uždedame aguonų ir taip kiekvieną sluoksnį.
    Pagaminus paliekame bent kelioms val. pastovėti ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Ermina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų
  • 1 stiklinė medaus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((virimui))
  • 30 gramų sviesto
  • 6 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome kiaušinius, 5 šaukštus grietinės, druską bei miltus.
    Gautą tešlą iškočioti ir supjaustyti kuo mažesniais lakštais.
    Užvirinti aliejų ir dėti lakštus virti tol, kol pageltonuos.
    Sirupui sudėti į puodą medų, vandenį, sviestą bei 1 šaukštą grietinės ir užvirinti.
    Tada, kai jau padarėme sirupą ir lakštus, dedame ant didelės lėkštės vieną sluoksnį lakštų, užpilame sluoksnį sirupo, uždedame aguonų ir taip kiekvieną sluoksnį.
    Pagaminus paliekame bent kelioms val. pastovėti ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Ermina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų