Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus (marinatui)
- 5 valgomieji šaukštai garstyčių (marinatui)
- 4 valgomieji šaukštai brendžio (marinatui)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (marinatui)
- 9 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
- 800 gramų avienos (šonkauliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avienos šonkaulius užpilkite marinatu, išmaišykite ir palaikykite šaltai apie 2-3 valandas. Kepkite grilyje arba orkaitėje. Orkaitėje kepti reikia apie 1 h, 195-200 laipsnių temperatūroje.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus (marinatui)
- 5 valgomieji šaukštai garstyčių (marinatui)
- 4 valgomieji šaukštai brendžio (marinatui)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (marinatui)
- 9 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
- 800 gramų avienos (šonkauliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avienos šonkaulius užpilkite marinatu, išmaišykite ir palaikykite šaltai apie 2-3 valandas. Kepkite grilyje arba orkaitėje. Orkaitėje kepti reikia apie 1 h, 195-200 laipsnių temperatūroje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą