REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 5 vienetai obuolių
- 5 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų.
Suplakame atskirai baltymus, trynius plakame su cukrumi.
Į trynių bei cukraus gautą masę dedame miltus bei suplaktus baltymus. Išplakame.
Galiausiai įdedame grietinę ir vėl gerai suplakame.
Obuolius nulupame ir supjauskome norimais gabaliukais ar juostelėmis.
Sudedame obuolius į pagamintą tešlą ir gerai išmaišome, kad obuoliai tešloje pasiskirstytų tolygiai.
Supilame tešlą į formą ir dedame į pašildytą orkaitę.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus
- 5 vienetai obuolių
- 5 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų.
Suplakame atskirai baltymus, trynius plakame su cukrumi.
Į trynių bei cukraus gautą masę dedame miltus bei suplaktus baltymus. Išplakame.
Galiausiai įdedame grietinę ir vėl gerai suplakame.
Obuolius nulupame ir supjauskome norimais gabaliukais ar juostelėmis.
Sudedame obuolius į pagamintą tešlą ir gerai išmaišome, kad obuoliai tešloje pasiskirstytų tolygiai.
Supilame tešlą į formą ir dedame į pašildytą orkaitę.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą