REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 2 vienetai morkų
- 500 gramų ryžių
- 2 vienetai svogūnų
- 400 gramų kiaulienos
- 150 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aliejų užkaitinti, supjaustytą svogūną pakepinti, mėsą pasūdyti ir 15min. troškinti. Morkas supjaustyt ir 5-8min. pavirint. Ryžius sudėti ant viršaus, įpilti vandenio per du pirštus ir sukišti česnaką. Tada 20min. virti ant silpnos ugnies. Jokiu būdu NEMAIŠYTI.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 2 vienetai morkų
- 500 gramų ryžių
- 2 vienetai svogūnų
- 400 gramų kiaulienos
- 150 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aliejų užkaitinti, supjaustytą svogūną pakepinti, mėsą pasūdyti ir 15min. troškinti. Morkas supjaustyt ir 5-8min. pavirint. Ryžius sudėti ant viršaus, įpilti vandenio per du pirštus ir sukišti česnaką. Tada 20min. virti ant silpnos ugnies. Jokiu būdu NEMAIŠYTI.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą