Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas kriaušių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kriaušes perpjaukite į keturias dalis. išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite ketvirčius plonomis skiltelėmis.
Orkaitėje ar ant krosnies patieskite pergamentinio popieriaus ir sudėkite skilteles, kad visos galėtų džiūti.
Jei kriaušes džiovinsite ant krosnies - nepamirškite jos pakūrenti nors 1 kartą į dieną.
Jei kriaušes džiovinsite orkaitėje - yra keli džiovinimo būdai.
Greitasis - kai visą laiką orkaitė įjungta su šiek tiek pradarytomis durelėmis, taip kriaušės džius apie parą arba dvi. Kriaušės neturi kepti, dėl to stenkitės palaikyti minimalią temperatūrą.
Ilgasis būdas - orkaitė kartas nuo karto uždegama ir kriaušės per kelias dienas išdžiūna.
Išdžiūvusias kriaušes laikykite medžiaginiame maiše, sausoje vietoje.
Vartokite kaip skanėstą, taip pat gaminant kompotus bei puošiant patiekalus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas kriaušių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kriaušes perpjaukite į keturias dalis. išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite ketvirčius plonomis skiltelėmis.
Orkaitėje ar ant krosnies patieskite pergamentinio popieriaus ir sudėkite skilteles, kad visos galėtų džiūti.
Jei kriaušes džiovinsite ant krosnies - nepamirškite jos pakūrenti nors 1 kartą į dieną.
Jei kriaušes džiovinsite orkaitėje - yra keli džiovinimo būdai.
Greitasis - kai visą laiką orkaitė įjungta su šiek tiek pradarytomis durelėmis, taip kriaušės džius apie parą arba dvi. Kriaušės neturi kepti, dėl to stenkitės palaikyti minimalią temperatūrą.
Ilgasis būdas - orkaitė kartas nuo karto uždegama ir kriaušės per kelias dienas išdžiūna.
Išdžiūvusias kriaušes laikykite medžiaginiame maiše, sausoje vietoje.
Vartokite kaip skanėstą, taip pat gaminant kompotus bei puošiant patiekalus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą