Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek dešrelių
- šiek tiek pomidorų padažo
- šiek tiek aliejaus (saulėgrąžų, nerafinuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Patiekalas labai greitai paruošiamas ir labai skanus.
Supjaustome aukščiausios rūšies mėgiamiausias dešreles skritinėliais ir gerai apskrudiname ant stiprios ugnies.
Kitoje keptuvėje įkaitiname saulėgrąžų aliejų (man skaniausias " Vilniaus " nerafinuotas arba ukrainietiškas). Aliejaus pilame tiek, kad būtų apsemtas keptuvės dugnas.
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir įdedame į įkaitusį aliejų. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Tada įdedame natūralaus pomidorų padažo (4-5 didokiems svogūnams reikėtų apie pusę stiklainio padažo). Pakepame, kol padažas užkunkuliuos.
Tada svogūnų padažą sumaišome su apskrudusiomis dešrelėmis, papuošiame žalumynais.
Skanu su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek dešrelių
- šiek tiek pomidorų padažo
- šiek tiek aliejaus (saulėgrąžų, nerafinuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Patiekalas labai greitai paruošiamas ir labai skanus.
Supjaustome aukščiausios rūšies mėgiamiausias dešreles skritinėliais ir gerai apskrudiname ant stiprios ugnies.
Kitoje keptuvėje įkaitiname saulėgrąžų aliejų (man skaniausias " Vilniaus " nerafinuotas arba ukrainietiškas). Aliejaus pilame tiek, kad būtų apsemtas keptuvės dugnas.
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir įdedame į įkaitusį aliejų. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Tada įdedame natūralaus pomidorų padažo (4-5 didokiems svogūnams reikėtų apie pusę stiklainio padažo). Pakepame, kol padažas užkunkuliuos.
Tada svogūnų padažą sumaišome su apskrudusiomis dešrelėmis, papuošiame žalumynais.
Skanu su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą