REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų aguonų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 500 gramų varškės (liesa)
  • 1 vienetas želės (grietinėlės skonio, pakeliai)
  • 2 vienetai želės (įvairaus skonio, pakeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš anksto pasiruošiu vaisinės želė, sustingusią supjaustau gabalėliais.
    Varškę, cukrų ir ištirpintą grietinėlės skonio želė sutrinu trintuve (plaktuvu, blenderiu). Gaunasi puri varškės masė.
    Į ją suberiu aguonas, sudedu vaisinės želė gabalėlius ir gerai išmaišau.
    Dubenį iškloju maistine plėvele, supilu varškes sūrio masę ir 3 valandoms dedu į šaldytuvą.
    Sustingus bei atšalus supjaustau riekelėmis ir patiekiu.
    Skanaus.

Autorius: Jolanta Muniuvienė

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų aguonų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 500 gramų varškės (liesa)
  • 1 vienetas želės (grietinėlės skonio, pakeliai)
  • 2 vienetai želės (įvairaus skonio, pakeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš anksto pasiruošiu vaisinės želė, sustingusią supjaustau gabalėliais.
    Varškę, cukrų ir ištirpintą grietinėlės skonio želė sutrinu trintuve (plaktuvu, blenderiu). Gaunasi puri varškės masė.
    Į ją suberiu aguonas, sudedu vaisinės želė gabalėlius ir gerai išmaišau.
    Dubenį iškloju maistine plėvele, supilu varškes sūrio masę ir 3 valandoms dedu į šaldytuvą.
    Sustingus bei atšalus supjaustau riekelėmis ir patiekiu.
    Skanaus.

Autorius: Jolanta Muniuvienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų