Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 3/4 stiklinės kvietinių miltų
- 5 valgomieji šaukštai pieno
- 400 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trynius ištrinti su 1 šaukštu cukraus iki baltos masės, įpilti pieno, miltų ir suplakto baltymo putą.
Viską atsargiai išmaišyti.
Iškepti keptuvės norimo dydžio blynelius.
Sutrinti varškę su cinamonu ir 2 šaukštais cukraus.
Gautą masę dėti į blynelius ir juos norima forma suvynioti.
Tada, jau suvyniotus dėti į riebalais pateptą keptuvę ir abi puses apkepti.
Tiekti su uogiene ar grietine.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 3/4 stiklinės kvietinių miltų
- 5 valgomieji šaukštai pieno
- 400 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trynius ištrinti su 1 šaukštu cukraus iki baltos masės, įpilti pieno, miltų ir suplakto baltymo putą.
Viską atsargiai išmaišyti.
Iškepti keptuvės norimo dydžio blynelius.
Sutrinti varškę su cinamonu ir 2 šaukštais cukraus.
Gautą masę dėti į blynelius ir juos norima forma suvynioti.
Tada, jau suvyniotus dėti į riebalais pateptą keptuvę ir abi puses apkepti.
Tiekti su uogiene ar grietine.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą