REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų (vidutinio dydžio)
  • 2 vienetai paprikų
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 200 mililitrų kvietinių miltų
  • 150 gramų kefyro
  • 150 mililitrų vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 vienetas cukinijos (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek kario
  • 200 gramų varškės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daržovės, išskyrus pomidorus, supjaustykite kubeliais (2-2,5 cm). Baklažaną geriau iš anksto išvalyti. Pagardinkite druska ir pabarstykite prieskoniais bei gerai išmaišykite. Palikite mažiausiai 30 minučių marinuotis.

    Tuo metu galite paruošti tešlą: sumaišykite kefyrą, vandenį, druską ir miltus. Konsistencija turi būti tokia, kad nenuvarvėtų nuo daržovių.

    Pomidorus ir sūrį supjaustyti kubeliais kaip ir daržoves.

    Ant iešmelių suverti daržovių ir sūrio gabalėlius.

    Šašlyką panardinti į tešlą ir su šaukštu paskirstyti tešlą tolygiai tarp daržovių.

    Įkaitinti aliejų keptuvėje ir 2-3 cm atstumu įdėti keletą iešmelių, kad jie nesiliestų vienas su kitu.

    Kai tešla šiek tiek parus, atsargiai apversti kita puse. Kepti iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies apie 6-8 minutes. Kepti uždengus dangtį.

    Skanaus

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų (vidutinio dydžio)
  • 2 vienetai paprikų
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 200 mililitrų kvietinių miltų
  • 150 gramų kefyro
  • 150 mililitrų vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 vienetas cukinijos (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek kario
  • 200 gramų varškės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daržovės, išskyrus pomidorus, supjaustykite kubeliais (2-2,5 cm). Baklažaną geriau iš anksto išvalyti. Pagardinkite druska ir pabarstykite prieskoniais bei gerai išmaišykite. Palikite mažiausiai 30 minučių marinuotis.

    Tuo metu galite paruošti tešlą: sumaišykite kefyrą, vandenį, druską ir miltus. Konsistencija turi būti tokia, kad nenuvarvėtų nuo daržovių.

    Pomidorus ir sūrį supjaustyti kubeliais kaip ir daržoves.

    Ant iešmelių suverti daržovių ir sūrio gabalėlius.

    Šašlyką panardinti į tešlą ir su šaukštu paskirstyti tešlą tolygiai tarp daržovių.

    Įkaitinti aliejų keptuvėje ir 2-3 cm atstumu įdėti keletą iešmelių, kad jie nesiliestų vienas su kitu.

    Kai tešla šiek tiek parus, atsargiai apversti kita puse. Kepti iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies apie 6-8 minutes. Kepti uždengus dangtį.

    Skanaus

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų