Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų bulvių
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (geltonasis, milteliai)
- 250 gramų pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 250 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnas bei česnakas smulkiai supjaustomi, truputį apkepinami aliejuje, suberiami imbiero milteliai ir viskas dar 3-4 min. patroškinama ant mažos ugnies.
Po to sukrečiami pjaustyti pomidorai, sudedamos nuvalytos bei supjaustytos šparaginės pupelės (galima įpilti truputį vandens). Padažas turi būti tirštokas.
Kai pupelės suminkštėja, sukrečiamos nuskustos bei labai smulkiai supjaustytos bulvės.
Visi produktai patroškinami aliejuje.
Baigiant troškinti, pasūdoma ir įpilama citrinos sulčių.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 250 gramų bulvių
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (geltonasis, milteliai)
- 250 gramų pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 250 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnas bei česnakas smulkiai supjaustomi, truputį apkepinami aliejuje, suberiami imbiero milteliai ir viskas dar 3-4 min. patroškinama ant mažos ugnies.
Po to sukrečiami pjaustyti pomidorai, sudedamos nuvalytos bei supjaustytos šparaginės pupelės (galima įpilti truputį vandens). Padažas turi būti tirštokas.
Kai pupelės suminkštėja, sukrečiamos nuskustos bei labai smulkiai supjaustytos bulvės.
Visi produktai patroškinami aliejuje.
Baigiant troškinti, pasūdoma ir įpilama citrinos sulčių.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą