REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai dešrelių
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • 1 vienetas cukinijos
  • 1 sauja sparaginių pupelių
  • šiek tiek raudonėlių
  • šiek tiek pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mano labai mėgiamas, vasariškas troškinys, kuris yra pakankamai paprastas tačiau tikrai vertas paragavimo.

    Pirmiausia nupjaustome galiukus šparaginėm pupelėm, ir jas paverdame apie 5 min. Supjaustome svogūną ir česnaką kubeliais ir dedame į keptuvę su įkaitintu alyvuogių (ar kitu) aliejumi. Jiems apkepus dedame kubeliais pjaustyta cukiniją, žiedais išskaidytą žiedinį kopūstą, tarkuotas morkas, supjaustytą pomidorą (patartina nuluptą) ir jau apvirusias šparagines pupeles, kurias prieš tai reikėtų suplėšyti smulkesniais gabaliukais. Pabarstyti druska, pipirais ir viską pakepti 5 - 10 min. Po to įpilti vandens, kad apsemtų pusę daržovių ir troškinti (uždengtu dangčiu) dar apie 10 min. Tuomet sudėti supjaustytas dešreles, pora šaukštų pomidorų pastos, šlakelį sojų padažo ir kitus prieskonius. Mėgstantys sultinį, gali užbarstyti pusę kubelio daržovių ar vištienos sultinio. Troškinti dar 10-15 min arba kol suminkštės visos daržovės. Prieš pat patiekiant suberti smulkintas petražoles.
    Skanaus!

Autorius: Donatas

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai dešrelių
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • 1 vienetas cukinijos
  • 1 sauja sparaginių pupelių
  • šiek tiek raudonėlių
  • šiek tiek pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mano labai mėgiamas, vasariškas troškinys, kuris yra pakankamai paprastas tačiau tikrai vertas paragavimo.

    Pirmiausia nupjaustome galiukus šparaginėm pupelėm, ir jas paverdame apie 5 min. Supjaustome svogūną ir česnaką kubeliais ir dedame į keptuvę su įkaitintu alyvuogių (ar kitu) aliejumi. Jiems apkepus dedame kubeliais pjaustyta cukiniją, žiedais išskaidytą žiedinį kopūstą, tarkuotas morkas, supjaustytą pomidorą (patartina nuluptą) ir jau apvirusias šparagines pupeles, kurias prieš tai reikėtų suplėšyti smulkesniais gabaliukais. Pabarstyti druska, pipirais ir viską pakepti 5 - 10 min. Po to įpilti vandens, kad apsemtų pusę daržovių ir troškinti (uždengtu dangčiu) dar apie 10 min. Tuomet sudėti supjaustytas dešreles, pora šaukštų pomidorų pastos, šlakelį sojų padažo ir kitus prieskonius. Mėgstantys sultinį, gali užbarstyti pusę kubelio daržovių ar vištienos sultinio. Troškinti dar 10-15 min arba kol suminkštės visos daržovės. Prieš pat patiekiant suberti smulkintas petražoles.
    Skanaus!

Autorius: Donatas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų