• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 400 gramų kriaušių (konservuotots)
  • 1 vienetas vanilės (pudingas, pakelis)
  • 250 mililitrų pieno
  • 250 gramų tešlos (sviestinė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pudingo miltelius sumaišome su pienu ir ant mažos ugnies verdame, kol pradeda tirštėti.
    Sviestine tešla išklojame apskritą formą (tešlos blyno skersmuo turi buti 4 cm didesnis nei jusu turima forma) ir pabarstome cukrumi.
    Sudedame ant viršaus riekelėmis arba skiltelėmis supjaustytas kriaušes ir apipilame jau atvėsusiu pudingu.
    Užraitome tešlos kraštelius ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 400 gramų kriaušių (konservuotots)
  • 1 vienetas vanilės (pudingas, pakelis)
  • 250 mililitrų pieno
  • 250 gramų tešlos (sviestinė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pudingo miltelius sumaišome su pienu ir ant mažos ugnies verdame, kol pradeda tirštėti.
    Sviestine tešla išklojame apskritą formą (tešlos blyno skersmuo turi buti 4 cm didesnis nei jusu turima forma) ir pabarstome cukrumi.
    Sudedame ant viršaus riekelėmis arba skiltelėmis supjaustytas kriaušes ir apipilame jau atvėsusiu pudingu.
    Užraitome tešlos kraštelius ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų