• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 400 mililitrų cukraus
  • 150 gramų margarino
  • 300 gramų morkų (stambiai tarkuotos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 500 mililitrų kvietinių miltų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 4 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną ištirpinti ir atvėsinti. Kiaušinius išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tarkuotas abiejų citrinų žieveles ir iš vienos išspaustas sultis. Sudėti tarkuotas morkas, atvėsusį tirpintą sviestą, o galiausiai – miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą ir kepti 175 laipsnių orkaitėje 40-50 min. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 400 mililitrų cukraus
  • 150 gramų margarino
  • 300 gramų morkų (stambiai tarkuotos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 500 mililitrų kvietinių miltų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 4 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną ištirpinti ir atvėsinti. Kiaušinius išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tarkuotas abiejų citrinų žieveles ir iš vienos išspaustas sultis. Sudėti tarkuotas morkas, atvėsusį tirpintą sviestą, o galiausiai – miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą ir kepti 175 laipsnių orkaitėje 40-50 min. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų