REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai citrinų
- 400 mililitrų cukraus
- 150 gramų margarino
- 300 gramų morkų (stambiai tarkuotos)
- 4 vienetai kiaušinių
- 500 mililitrų kvietinių miltų
- 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 4 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margariną ištirpinti ir atvėsinti. Kiaušinius išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tarkuotas abiejų citrinų žieveles ir iš vienos išspaustas sultis. Sudėti tarkuotas morkas, atvėsusį tirpintą sviestą, o galiausiai – miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą ir kepti 175 laipsnių orkaitėje 40-50 min. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai citrinų
- 400 mililitrų cukraus
- 150 gramų margarino
- 300 gramų morkų (stambiai tarkuotos)
- 4 vienetai kiaušinių
- 500 mililitrų kvietinių miltų
- 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 4 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margariną ištirpinti ir atvėsinti. Kiaušinius išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tarkuotas abiejų citrinų žieveles ir iš vienos išspaustas sultis. Sudėti tarkuotas morkas, atvėsusį tirpintą sviestą, o galiausiai – miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą ir kepti 175 laipsnių orkaitėje 40-50 min. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą