REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai citrinų
- 150 gramų cukraus
- 4 česnakų
- 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų (tarkuotas)
- 200 gramų ryžių
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 500 gramų vištos filė
- 50 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų vandens
- 100 mililitrų aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (pasta)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 50 gramų kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais. Išspauskite dviejų citrinų sultis ir sumaišykite jas su aitriųjų pipirų pasta, tarkuotu česnaku ir imbieru. Į šį mišinį merkite vištieną ir palikite marinuotis 30 minučių. Į kitą dubenį berkite kvietinius ir kukurūzų miltus, kepimo miltelius, pilkite vandenį ir sumaišykite tirštą vientisą tešlą. Puode įkaitinkite aliejų gruzdinimui. Vištienos gabalėlius merkite į tešlą, kad apliptų iš visų pusių, ir dėkite į karštą aliejų. Kepkite pavardydami, kol apskrus.
Atskirai, keptuvėje išlydykite cukrų ir išspauskite likusių citrinų sultis. Paragaukite, padažas turi būti saldžiai rūgštus.
Kai vištiena tešloje iškeps, dėkite ją į citrinų padažą ir pakaitinkite apie 2-3 minutes. Patiekite su ryžiais, svogūnų laiškais.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai citrinų
- 150 gramų cukraus
- 4 česnakų
- 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų (tarkuotas)
- 200 gramų ryžių
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 500 gramų vištos filė
- 50 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų vandens
- 100 mililitrų aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (pasta)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 50 gramų kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais. Išspauskite dviejų citrinų sultis ir sumaišykite jas su aitriųjų pipirų pasta, tarkuotu česnaku ir imbieru. Į šį mišinį merkite vištieną ir palikite marinuotis 30 minučių. Į kitą dubenį berkite kvietinius ir kukurūzų miltus, kepimo miltelius, pilkite vandenį ir sumaišykite tirštą vientisą tešlą. Puode įkaitinkite aliejų gruzdinimui. Vištienos gabalėlius merkite į tešlą, kad apliptų iš visų pusių, ir dėkite į karštą aliejų. Kepkite pavardydami, kol apskrus.
Atskirai, keptuvėje išlydykite cukrų ir išspauskite likusių citrinų sultis. Paragaukite, padažas turi būti saldžiai rūgštus.
Kai vištiena tešloje iškeps, dėkite ją į citrinų padažą ir pakaitinkite apie 2-3 minutes. Patiekite su ryžiais, svogūnų laiškais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą