INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 česnakų (padažui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
- 1 sauja salotų
- 300 gramų vištos filė
- 2 vienetai kiaušinių (virti tryniai, padažui)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
- 100 mililitrų alyvuogių aliejaus (padažui)
- 200 gramų batono
- 1 arbatinis šaukštelis acto (padažui)
- 50 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos (padažui)
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių padažo (padažui)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 5 šaukštus alyvuogių aliejaus sumaišykite su sutrintomis česnako skiltelėmis. Supilkite šį aliejų į keptuvę ir pakepinkite kubeliais supjaustytą duoną, kol gražiai pagels.
Vištienos filė supjaustykite kubeliais, apibarstykite prieskoniais ir pakepinkite keptuvėje apie 10-15 min.
Trynius sumaišykite su garstyčiomis, česnaku, citrinos sultimis, actu ir aliejumi.
Į lėkštę pridėkite salotų lapų, pakepintą vištieną, skrebučius, apipilkite padažu ir sutarkuotu sūriu.
Autorius: Ana
REKLAMA