Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų kopūstų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 3 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
- 2 vienetai burokėlių
- 1 vienetas čili pipirų
- 300 gramų vištienos skrandukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį vandenį sudėkite sultinį, bulves ir skrandukus.
Pavirę 20 min., sudėkite tarkuotą morką, burokėlius, smulkintą svogūną, čili bei kopūstą.
Pasūdykite, įberkite pipirų ir pavirkite dar apie 20 min.
Tokią sriubą, tik be skrandukų, skanu valgyti ir šaltą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų kopūstų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 3 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
- 2 vienetai burokėlių
- 1 vienetas čili pipirų
- 300 gramų vištienos skrandukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį vandenį sudėkite sultinį, bulves ir skrandukus.
Pavirę 20 min., sudėkite tarkuotą morką, burokėlius, smulkintą svogūną, čili bei kopūstą.
Pasūdykite, įberkite pipirų ir pavirkite dar apie 20 min.
Tokią sriubą, tik be skrandukų, skanu valgyti ir šaltą.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą