INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- 50 mililitrų pieno
- 200 gramų dešros (Biovela)
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 200 gramų grybų
- šiek tiek svogūnų laiškų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite bulves ir sutrinkite košę su pienu, sviestu, prieskoniais. Į šiek tiek pravėsusią košę įmaišykite kiaušinį.
Dėkite košės į konditerinį maišelį ir išspauskite ant kepimo popieriaus bulvių krepšelius.
Susmulkintus grybus, svogūną, česnaką ir dešrą pakepinkite 5 minutes.
Įmaišykite prieskonių. Kepintų produktų pridėkite į bulvių krepšelius, apibarstykite sūriu. Bulvių krepšelius apibarstykite džiūvėsėliais.
Kepkite apie 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
Papuoškite svogūnų laiškais.
Autorius: Žaneta
REKLAMA