REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išvirkite su lupena pasūdytame vandenyje. Leiskite joms atšalti, tada nulupkite, sudėkite į dubenį ir gerai sutrinkite. Po vieną įmaišykite abu kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos. Kol ruošite kroketų įdarą, atidėkite bulvių tešlą į šalį.
- Susmulkinkite svogūną, petražoles. Keptuvėje apie 5 minutes pakepinkite supjaustytus produktus, faršą ir grybus su šaukšteliu mėsos prieskonių bei juodaisiais pipirais.
- Vandeniu sudrėkinkite rankas, imkite norimą kiekį bulvių tešlos ir suformuokite maždaug apvalios formos blyną. Dėkite ant vidurio įdaro, sulyginkite kraštelius ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
Skanaus.