REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų bulvių
  • 2 kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų mesos (malta)
  • 200 gramų grybų
  • 1 svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (maltai mėsai)
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodi)
  • šiek tiek džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų bulvių
  • 2 kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų mesos (malta)
  • 200 gramų grybų
  • 1 svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (maltai mėsai)
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodi)
  • šiek tiek džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirkite su lupena pasūdytame vandenyje. Leiskite joms atšalti, tada nulupkite, sudėkite į dubenį ir gerai sutrinkite. Po vieną įmaišykite abu kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos. Kol ruošite kroketų įdarą, atidėkite bulvių tešlą į šalį.
  2. Susmulkinkite svogūną, petražoles. Keptuvėje apie 5 minutes pakepinkite supjaustytus produktus, faršą ir grybus su šaukšteliu mėsos prieskonių bei juodaisiais pipirais.
  3. Vandeniu sudrėkinkite rankas, imkite norimą kiekį bulvių tešlos ir suformuokite maždaug apvalios formos blyną. Dėkite ant vidurio įdaro, sulyginkite kraštelius ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų