Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kefyro
- 1.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 250 gramų mesos (faršas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sumaišyti su faršu, paskaninti pipirais ir druska. Į mėsos ir bulvių mišinį supilti vandenį ir aliejų, išmaišyti ir sukrėsti į karščiui atsparų indą. Kepti 30-40 min. vidutinio karštumo orkaitėje, kol išgaruos skystis. Iškepusią masę aplieti išplaktais kiaušiniais, sumaišytais su kefyru, ir dar 15 min. pašauti atgal į orkaite. Valgyti su šviežiomis ar konservuotomis daržovėmis.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kefyro
- 1.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 250 gramų mesos (faršas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sumaišyti su faršu, paskaninti pipirais ir druska. Į mėsos ir bulvių mišinį supilti vandenį ir aliejų, išmaišyti ir sukrėsti į karščiui atsparų indą. Kepti 30-40 min. vidutinio karštumo orkaitėje, kol išgaruos skystis. Iškepusią masę aplieti išplaktais kiaušiniais, sumaišytais su kefyru, ir dar 15 min. pašauti atgal į orkaite. Valgyti su šviežiomis ar konservuotomis daržovėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą