REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 150 gramų grietinėlės
- 300 gramų dešros (daktariška)
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais ir dedamos vienu sluoksniu į indą. Ant viršaus vienu sluoksniu dedama daktariška dešra ir smulkiai pjaustyti svogūnai. Tuomet dar vienas sluoksnis bulvių ir tarkuotas fermentinis sūris. Viską užpilam 150 g grietinėlės ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame kol grietinėlė užvirs. (Druska ir pipirai pagal skonį)
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 150 gramų grietinėlės
- 300 gramų dešros (daktariška)
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais ir dedamos vienu sluoksniu į indą. Ant viršaus vienu sluoksniu dedama daktariška dešra ir smulkiai pjaustyti svogūnai. Tuomet dar vienas sluoksnis bulvių ir tarkuotas fermentinis sūris. Viską užpilam 150 g grietinėlės ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame kol grietinėlė užvirs. (Druska ir pipirai pagal skonį)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą