Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo bulvių
- 200 gramų morkų
- 2 vienetai svogūnų (nebūtina)
- 3 vienetai kiaušinių
- 0.5 litro pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (bulvėms)
- 200 gramų vaisių (spanguolės, vyšnios, bananai ir t.t.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutarkuojame bulves, morkas ir svogūnus.
Pieną reikia pavirinti ant silpnos ugnies, sudėti į masę kiaušinius, išplaktus su druska ir prieskoniais. Vaisius reikia supjaustyti kubeliais arba sutarkuoti per rupesnę tarka.
Viską sudėjus į skardą arba indą kepti orkaitėje (iki 200 laipsnių 1 valandą).
Padažas: Tinka įvairiausi padažai. Skaniausias yra varškės: varškė 200 g, Grietinė 100 g, Vanilinis cukrus pagal skonį. Viską išmaišyti ir patiekti su plokštainiu.
INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo bulvių
- 200 gramų morkų
- 2 vienetai svogūnų (nebūtina)
- 3 vienetai kiaušinių
- 0.5 litro pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (bulvėms)
- 200 gramų vaisių (spanguolės, vyšnios, bananai ir t.t.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutarkuojame bulves, morkas ir svogūnus.
Pieną reikia pavirinti ant silpnos ugnies, sudėti į masę kiaušinius, išplaktus su druska ir prieskoniais. Vaisius reikia supjaustyti kubeliais arba sutarkuoti per rupesnę tarka.
Viską sudėjus į skardą arba indą kepti orkaitėje (iki 200 laipsnių 1 valandą).
Padažas: Tinka įvairiausi padažai. Skaniausias yra varškės: varškė 200 g, Grietinė 100 g, Vanilinis cukrus pagal skonį. Viską išmaišyti ir patiekti su plokštainiu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą