REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 300 gramų pievagrybių (ar kiti grybai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai sukapojame svogūnus, susmulkiname grybus. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname svogūnus apie 2 minutes. Po to sudedame grybus ir kepiname dar 10 minučių.
    Bulves sutarkuojame smulkia tarka. Į bulvių tarkę įmašome prieskonius, kiaušinį, miltus ir kepintus svogūnus su grybais.
    Kepame įkaitintame aliejuje. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
    Tinka su grietine.
    Skanaus!

Autorius: Nerilė

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 300 gramų pievagrybių (ar kiti grybai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai sukapojame svogūnus, susmulkiname grybus. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname svogūnus apie 2 minutes. Po to sudedame grybus ir kepiname dar 10 minučių.
    Bulves sutarkuojame smulkia tarka. Į bulvių tarkę įmašome prieskonius, kiaušinį, miltus ir kepintus svogūnus su grybais.
    Kepame įkaitintame aliejuje. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
    Tinka su grietine.
    Skanaus!

Autorius: Nerilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų