Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 700 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 200 gramų svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 300 gramų pievagrybių (ar kiti grybai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai sukapojame svogūnus, susmulkiname grybus. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname svogūnus apie 2 minutes. Po to sudedame grybus ir kepiname dar 10 minučių.
Bulves sutarkuojame smulkia tarka. Į bulvių tarkę įmašome prieskonius, kiaušinį, miltus ir kepintus svogūnus su grybais.
Kepame įkaitintame aliejuje. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Tinka su grietine.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 700 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 200 gramų svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 300 gramų pievagrybių (ar kiti grybai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai sukapojame svogūnus, susmulkiname grybus. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname svogūnus apie 2 minutes. Po to sudedame grybus ir kepiname dar 10 minučių.
Bulves sutarkuojame smulkia tarka. Į bulvių tarkę įmašome prieskonius, kiaušinį, miltus ir kepintus svogūnus su grybais.
Kepame įkaitintame aliejuje. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Tinka su grietine.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą