REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų sūris (fermentinis)
  • 1.5 valgomojo šaukšto grietinės
  • 2.5 valgomojo šaukšto majonezo
  • 1 kilogramas bulvių
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • 1 vienetas paprikų (nedidelė)
  • 30 gramų sūris (dešrinis, rūkytas)
  • šiek tiek prieskonių (mėgiami)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų sūris (fermentinis)
  • 1.5 valgomojo šaukšto grietinės
  • 2.5 valgomojo šaukšto majonezo
  • 1 kilogramas bulvių
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • 1 vienetas paprikų (nedidelė)
  • 30 gramų sūris (dešrinis, rūkytas)
  • šiek tiek prieskonių (mėgiami)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptas bulves supjaustykite į keturias dalis ir pastatykite virti, pasūdykite.
  2. Kol jos verda, paruoškite užpilą. Smulkiai sutarkuokite rūkytą sūrį, įdėkite majonezo, grietinės, įpilkite vandens ir pakaitinkite, kol sūris išsilydis. Tada sudėkite susmulkintus svogūnų laiškus, pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir papriką. Padažą su daržovėmis išmaišykite.
  3. Į aukštais kraštais skardą sudėkite išvirusias bulves, aplietas paruoštu padažu. Bulves apibarstykite sutarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 15 - 20 min.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų