INGREDIENTAI:
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas salotų (pundelis)
- 3 vienetai kiaušinių (blynams)
- 300 gramų kvietinių miltų (blynams)
- 500 mililitrų pieno (blynams)
- 150 gramų dešros (Biovela)
- 30 gramų pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (blynams)
- 150 mililitrų aliejaus (blynams)
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek žalumynų (svogūno laiškai, krapai)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų blynams produktų užmaišykite tešlą. Iškepkite plonus blynus. Salotoms pomidorus supjaustykite kubeliais, susmulkinkite salotas ir žalumynus. Fermentinį sūrį ir dešrą taip pat supjaustykite smulkiais kubeliais, pasūdykite. Sudėkite grietinę ir viską gerai sumaišykite. Iš blynų išpjaukite apskritimus, uždėkite juos ant apverstos aukštyn kojom stiklinės ir pastatykite į mikrobangų krosnelę ar gerai įkaitintą orkaitę 3 - 4 min. Blynai sutvirtės ir įgaus krepšelio formą. Į krepšelius dėkite salotas. Skanaus!
Autorius: Janina
REKLAMA