REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 50 gramų sviesto
  • 4 arbatiniai šaukšteliai grietinės
  • 2 stiklinės mineralinio vandens (gazuotas, RASA)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mineralinio vandens „Rasa“ pilti tiek, kad tešla būtų vientisa ir be gumuliukų (nei skysta, nei tiršta).
    Miltus suberti į dubenį įmušti 2 kiaušinius, supilti stiklinė gazuoto mineralinio vandens ir gerai išmaišyti.
    Jei tešla dar per tiršta pilti mineralinį vandenį tol, kol tešla tampa vientisa ir be gumuliukų, tada dėti du šaukštelius grietinės ir gerai išmaišyti.
    Įkaitinti keptuvę su aliejumi (aliejaus negailėti) ir kepti joje blynus.
    Blynai turi būti aukso spalvos. Jei norite tokių blynų, tai teks dažnai vartyti ir kepti ilgiau (blynų pluta turi būti pakankamai kietoka ir apskrudusi).
    Į metalinį indą dėti sviestą, 2 šaukštelius grietinės ir ant silpnos liepsnos ištirpinti, vis nepamirštant maišyti.
    Kai sviestas ir grietinė taps vientisa mase, tada įberti keletą žiupsnelių cukraus gerai išmaišyti.
    Sudėti blynus į lėkštę ir apipilti padažu.
    Receptas mano sugalvotas tad, jei kas neaišku, galite rašyti.
    Skanaus bei gero apetito!
    Tikrai manau patiks Jūsų vaikams. Ir ne tik vaikams.

Autorius: Rimvidas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 50 gramų sviesto
  • 4 arbatiniai šaukšteliai grietinės
  • 2 stiklinės mineralinio vandens (gazuotas, RASA)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mineralinio vandens „Rasa“ pilti tiek, kad tešla būtų vientisa ir be gumuliukų (nei skysta, nei tiršta).
    Miltus suberti į dubenį įmušti 2 kiaušinius, supilti stiklinė gazuoto mineralinio vandens ir gerai išmaišyti.
    Jei tešla dar per tiršta pilti mineralinį vandenį tol, kol tešla tampa vientisa ir be gumuliukų, tada dėti du šaukštelius grietinės ir gerai išmaišyti.
    Įkaitinti keptuvę su aliejumi (aliejaus negailėti) ir kepti joje blynus.
    Blynai turi būti aukso spalvos. Jei norite tokių blynų, tai teks dažnai vartyti ir kepti ilgiau (blynų pluta turi būti pakankamai kietoka ir apskrudusi).
    Į metalinį indą dėti sviestą, 2 šaukštelius grietinės ir ant silpnos liepsnos ištirpinti, vis nepamirštant maišyti.
    Kai sviestas ir grietinė taps vientisa mase, tada įberti keletą žiupsnelių cukraus gerai išmaišyti.
    Sudėti blynus į lėkštę ir apipilti padažu.
    Receptas mano sugalvotas tad, jei kas neaišku, galite rašyti.
    Skanaus bei gero apetito!
    Tikrai manau patiks Jūsų vaikams. Ir ne tik vaikams.

Autorius: Rimvidas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų