REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 180 mililitrų cukraus (1 puodelis)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 360 mililitrų kvietinių miltų
  • 40 mililitrų aliejaus
  • 100 gramų sviesto (minkštas)
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinėse)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitas: išplakame kiaušinius su cukrumi, aliejui. Įmaišome miltus su kepimo milteliais.
    Tešlą supilame į kepimo skardą (prieš tai išklotą kepimo popieriumi). Biskvitą kepame iki 180 laipsnių orkaitėje 30 min.
    Kepimo skardą pasirinkite plačią ir ilgą, tačiau nelabai gilią.

    Kai biskvitas iškepė, išpjauname arba su stikline išspaudžiame rutuliukus. Biskvito atraižas sumalame. Panaudosim apibarstymui.
    Kiekvieną biskvito rutuliuką patepame išplaktu sviestu su kondensuotu pienu (tinka ir sutirštintas pienas).
    Pyragėlį formuoti galima iš trijų rutuliukų ar keturių. Kad trupiniai laikytųsi, kiekvieną pyragėlį taip pat aptepkite pasigamintu pienu ir pabarstykite trupiniais.

    Palikite šaldytuve ar šaltai valandai, jei turite laiko ir ilgesniam laikui.
    Kas mėgsta rūgščiau, vieną ar kiekvieną pyragėlio rutuliuką gali apšlakstyti citrinos ar kitų citrusinių vaisių sultimis.
    Skanaus :)

Autorius: Karolina S.

INGREDIENTAI:

  • 180 mililitrų cukraus (1 puodelis)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 360 mililitrų kvietinių miltų
  • 40 mililitrų aliejaus
  • 100 gramų sviesto (minkštas)
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinėse)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitas: išplakame kiaušinius su cukrumi, aliejui. Įmaišome miltus su kepimo milteliais.
    Tešlą supilame į kepimo skardą (prieš tai išklotą kepimo popieriumi). Biskvitą kepame iki 180 laipsnių orkaitėje 30 min.
    Kepimo skardą pasirinkite plačią ir ilgą, tačiau nelabai gilią.

    Kai biskvitas iškepė, išpjauname arba su stikline išspaudžiame rutuliukus. Biskvito atraižas sumalame. Panaudosim apibarstymui.
    Kiekvieną biskvito rutuliuką patepame išplaktu sviestu su kondensuotu pienu (tinka ir sutirštintas pienas).
    Pyragėlį formuoti galima iš trijų rutuliukų ar keturių. Kad trupiniai laikytųsi, kiekvieną pyragėlį taip pat aptepkite pasigamintu pienu ir pabarstykite trupiniais.

    Palikite šaldytuve ar šaltai valandai, jei turite laiko ir ilgesniam laikui.
    Kas mėgsta rūgščiau, vieną ar kiekvieną pyragėlio rutuliuką gali apšlakstyti citrinos ar kitų citrusinių vaisių sultimis.
    Skanaus :)

Autorius: Karolina S.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų