Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 1 vienetas morkų
- 1 stiklinė ryžių
- 200 gramų kiaulės faršo
- 100 gramų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 500 mililitrų burokėlių (su lapkočiais, marinuoti)
- šiek tiek prieskonių (baršteliams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves supjaustome kūbeliais, morką sutarkuojame ir dedame į verdantį vandenį. Supilam ryžius, ir iš faršo padarytus rutuliukus, ir paverdam 10 min. Tada supilam barštelius su lapkočiais, suberiam prieskonius, supilam grietinelę. Dar truputį paverdam ir tiekiam. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 1 vienetas morkų
- 1 stiklinė ryžių
- 200 gramų kiaulės faršo
- 100 gramų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 500 mililitrų burokėlių (su lapkočiais, marinuoti)
- šiek tiek prieskonių (baršteliams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves supjaustome kūbeliais, morką sutarkuojame ir dedame į verdantį vandenį. Supilam ryžius, ir iš faršo padarytus rutuliukus, ir paverdam 10 min. Tada supilam barštelius su lapkočiais, suberiam prieskonius, supilam grietinelę. Dar truputį paverdam ir tiekiam. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą