INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas morkų (virta)
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų kiaulienos šonkaulių
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai burokėlių (virti)
- 300 gramų mesos (Biovela, MAMOS kukuliukai)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti šonkauliukus sudėjus prieskonius pagal skonį. Gauname sultinį.
Burokėlius, morkas supjaustome plonomis juostelėmis.
Supjaustome smulkiai svogūnus ir apkepiname keptuvėje, įpilant šlakelį alyvuogių aliejaus iki auksinės spalvos.
Supjaustytus burokėlius, morkas ir apkepintus svogūnus dedame į sultinį. Pagardiname prieskoniais, jei trūksta. Sudedame mamos kukuliukus ir verdame apie 10 min.
Pateikiame su grietine.
Autorius: Aleks
REKLAMA