Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas salierų (stiebas)
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- 50 gramų aliejaus
- 0.5 vieneto cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkintas daržoves - cukiniją, salierą ir svogūną pakepinti aliejuje. Tuomet suversti masę į storapadį puodą, Sudėti dar į jį apvirtus baravykus, smulkintas bulves ir prieskonius. Įpilti stiklinę vandens ir troškinti vis pamaišant apie 20 min.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas salierų (stiebas)
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- 50 gramų aliejaus
- 0.5 vieneto cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkintas daržoves - cukiniją, salierą ir svogūną pakepinti aliejuje. Tuomet suversti masę į storapadį puodą, Sudėti dar į jį apvirtus baravykus, smulkintas bulves ir prieskonius. Įpilti stiklinę vandens ir troškinti vis pamaišant apie 20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą