REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulienos
  • šiek tiek prieskonių
  • 350 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagines pupeles nuplauname, jei labai ilgos, per pus pasmulkiname ir apverdame pasūdytame vandenyje.
    Morkas supjaustome trikampėliais ar kubeliais (netarkuojame).
    Svogūnus susmulkiname didesniais kubeliais ir pakepiname kartu su morkomis aliejuje ant silpnos ugnies, kad neapskrustų, o tik suminkštėtų.
    Kiaulieną supjaustome smulkiais gabalėliais ir pakepiname su mėgstamais prieskoniais, kol apskrus.
    Apskrudusią kiaulieną patroškiname vandenyje, kad suminkštėtų.
    Paruoštą kiaulieną (jei liko vandens - išpilti) sumaišyti su paruoštomis daržovėmis.
    Jei trūksta prieskonių pagardinti ir viską sumaišyti.
    Patiekti su bulvėmis ar kitu mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Baraniuka

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulienos
  • šiek tiek prieskonių
  • 350 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagines pupeles nuplauname, jei labai ilgos, per pus pasmulkiname ir apverdame pasūdytame vandenyje.
    Morkas supjaustome trikampėliais ar kubeliais (netarkuojame).
    Svogūnus susmulkiname didesniais kubeliais ir pakepiname kartu su morkomis aliejuje ant silpnos ugnies, kad neapskrustų, o tik suminkštėtų.
    Kiaulieną supjaustome smulkiais gabalėliais ir pakepiname su mėgstamais prieskoniais, kol apskrus.
    Apskrudusią kiaulieną patroškiname vandenyje, kad suminkštėtų.
    Paruoštą kiaulieną (jei liko vandens - išpilti) sumaišyti su paruoštomis daržovėmis.
    Jei trūksta prieskonių pagardinti ir viską sumaišyti.
    Patiekti su bulvėmis ar kitu mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Baraniuka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų