INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 100 gramų dešrelių (Biovela)
- 150 gramų sūris (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 250 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves su lupyna išvirti pasūdytame vandenyje.
Išvirtas nusunkti, nulupti ir sumalti.
Sumaltas bulves sumaišyti su grietine, kiaušiniu, sviestu, tarkuotu sūriu (70g), druska.
Supilti miltus ir išminkyti vientisą tešlą.
Iš tešlos suformuoti suformuoti apvalias ar pailgas bandeles. O į vidų dėti smulkintų dešrelių, krapų ir sūrio.
Bandeles kepti apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje arba virti aliejuje.
Autorius: Deimantė
REKLAMA