Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų medaus
- 350 gramų kvietinių miltų
- 170 mililitrų pieno
- 80 mililitrų jogurto (natūralus)
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 45 gramai sviesto
- 8 gramai mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite visus, išskyrus sviestą, ingredientus.
Tuomet sudėkite minkštą sviestą ir gerai išminkykite.
Išminkius sudėkite į aliejumi pateptą dubenį, uždenkite ir palikite porai valandų, kad tešla pakiltų.
Iš pakilusios tešlos suformuokite mažas bandeles ir palikite dar maždaug 50 min., kad bandelės pakiltų.
Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Gaunasi labai minkštos ir kvapnios bandelės.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų medaus
- 350 gramų kvietinių miltų
- 170 mililitrų pieno
- 80 mililitrų jogurto (natūralus)
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 45 gramai sviesto
- 8 gramai mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite visus, išskyrus sviestą, ingredientus.
Tuomet sudėkite minkštą sviestą ir gerai išminkykite.
Išminkius sudėkite į aliejumi pateptą dubenį, uždenkite ir palikite porai valandų, kad tešla pakiltų.
Iš pakilusios tešlos suformuokite mažas bandeles ir palikite dar maždaug 50 min., kad bandelės pakiltų.
Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Gaunasi labai minkštos ir kvapnios bandelės.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą