INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek cukraus pudros
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
- 1 pakelis mielių (sausos)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, pieno, cukraus, aliejaus, kiaušinio, mielių bei šiek tiek druskos užminkome mielinę tešlą ir ją du kartus pakildiname.
Pakilusią tešlą plonai iškočiojame į stačiakampį, jį aptepame tirpintu sviestu ir apibarstome cukraus bei cinamono mišiniu.
Lengvai susukame į ritinį.
Ritinį supjaustome norimo dydžio bandelėmis.
Dedame bandeles į kepimo skardą, pakildiname 10-15 min. ir kepame apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas pabarstome cukraus pudra.
Skanaus!
Autorius: Rita
REKLAMA