REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 140 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 190 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio arbatos (Matcha arbatos milteliai)
  • 80 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą ištirpinti. Šokoladą sutrupinti ir ištirpinti virš garų ar karšto
    vandens vonelėje. Cukrų ir kiaušinius išplakti iki baltos masės. Įsijoti
    miltus, sumaišytus su kepimo miteliais, druska. Supilti ištirpintą ir atvėsusį
    sviestą, išmaišyti. Trečdalį tešlos įdėti į kitą indą, suberti matcha arbatos
    miltelius ir išmaišyti. Į likusius 2/3 tešlos supilti šokoladą.
    Pusę baltos tešlos sudėti kepimo indą, užpilti arbatine tešla ir vėl
    užkloti likusia balta tešla. Kepti 180 laipsnių
    įkaitintoje orkaitėje 45-50 min.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 140 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 190 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio arbatos (Matcha arbatos milteliai)
  • 80 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą ištirpinti. Šokoladą sutrupinti ir ištirpinti virš garų ar karšto
    vandens vonelėje. Cukrų ir kiaušinius išplakti iki baltos masės. Įsijoti
    miltus, sumaišytus su kepimo miteliais, druska. Supilti ištirpintą ir atvėsusį
    sviestą, išmaišyti. Trečdalį tešlos įdėti į kitą indą, suberti matcha arbatos
    miltelius ir išmaišyti. Į likusius 2/3 tešlos supilti šokoladą.
    Pusę baltos tešlos sudėti kepimo indą, užpilti arbatine tešla ir vėl
    užkloti likusia balta tešla. Kepti 180 laipsnių
    įkaitintoje orkaitėje 45-50 min.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų