Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių (trinys)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 stiklinės sultinio
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šaukštas sviesto ir miltai pakepinami, praskiedžiami karštu sultiniu ir pavirinami ant silpnos ugnies 5-10min.
Kai padažas nuimamas nuo ugnies, įdedamas kiaušinio trynys, išmaišytas su šlakeliu padažo.
Pasūdoma, įdedamas likęs sviestas ir išmaišoma.
Taip pat galima įberti 0,5-1 šaukštą nedidelių kaparėlių.
Tinka virtai triušienai, veršienai, vištienai, avienai, kalakutienai.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių (trinys)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 stiklinės sultinio
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šaukštas sviesto ir miltai pakepinami, praskiedžiami karštu sultiniu ir pavirinami ant silpnos ugnies 5-10min.
Kai padažas nuimamas nuo ugnies, įdedamas kiaušinio trynys, išmaišytas su šlakeliu padažo.
Pasūdoma, įdedamas likęs sviestas ir išmaišoma.
Taip pat galima įberti 0,5-1 šaukštą nedidelių kaparėlių.
Tinka virtai triušienai, veršienai, vištienai, avienai, kalakutienai.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą