REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Troškinti balandėliai su morkomis ir keptais pastarnokais. Lengvas skanus maistas.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kopūstų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 5 vienetai pastarnokų
  • 4 vienetai morkų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai ryžių
  • 3 skiltelės česnakų
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą maišau su apvirtais ryžiais, druska ir pipirais (pagal skonį), kiaušiniais.
  2. Kopūstą apverdu ir darau balandėlius.
  3. Dedu į puodą lauro lapus, česnakus, vieną smulkiai pjaustytą pastarnoką, pilu vandens (apie 600 ml) ir sudėjusi balandėlius troškinu apie 1 valandą.
  4. Keturis didelius pastarnokus nulupu, pjaustau kubeliais ir kepu keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 10-15 minučių, uždengus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų