INGREDIENTAI:
- 1 vienetas baklažanų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų (dideli)
- 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- 200 gramų dešros (Biovela)
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažanus perpjauname išilgai per pusę, išskobiame vidų, pabarstome truputį druskos. Dešrą supjaustom kubikėliais, svogūną pakepinam ir sumaišom su dešra.
Darom bešamelį: ištirpiname sviestą, dedame miltus, pakaitiname truputį, supilame karštą pieną, maišydami supilame trynį. Kai užvirs dedam fermentinį sūrį.
Į kiekvieną baklažaną dedame dešros įdaro, ant viršaus paruošto padažo. Skardą patepame aliejumi ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30- 40 minučių.
Autorius: Neringa
REKLAMA